Партизан победио Земун у тренинг мечу

У последњем тесту пред наставак сезоне Партизан је, на свом стадиону, победио Земун са 2:1 (2:0). Стрелци су били Садик и Лазар Павловић, за црно-беле, а Кузмановић за тим из Горње вароши.
Svenson i Sadik/Fonet/AP
Фото: Свенсон и Садик/Фонет/АП

Оно што је основни утисак меча је да је Партизанова младост спремна за највиша дела. Посебно се истакао Лазар Павловић који је показао да иде путем Сејдубе Суме и да ће му бити оштра конкуренција.

Млади фудбалер пленио је игром на стадиону црно-белих, као да није имао дугу паузу, показао је да је у пуној форми. Први одличан потез талентовани Обреновчанин имао је у 25. минуту када је одлично асистирао Садику за водећи гол. А, шлаг на торту је био погодак са више од 20 метара чиме је изазвао задовољство стручног штаба и својих саиграча.

Лазар Павловић је највише показао на мечу, и види се да једва чека да се сезона настави. Како Сума мало каска у потрази за правом формом може се десити да талентовани фудбалер уместо њега почне првенствени меч против Младости.

Други момак који је оставио добар утисак је Денис Стојковић, који се све више намеће Саву Милошевићу. Јесте деловао уморно, али је дао све од себе и због тога заслужио похвале. Напорни тренинзи одразили су се и на Лазару Марковићу и Бибрасу Натху који никако нису могли да дођу до даха иако су имали неколико добрих потеза. Оно што свакако радује стручни штаб црно-белих је да је Садик постигао гол и можда најавио голгетерску серију у остатку првенства.

Партизан је меч играо са две са две поставе, а она из другог полувремена показала је више, али и била неефикасна. Ивановић је пропустио две добре шансе, док је шут Здјелара зауставио голман Земуна Крунић.

Солидан утисак оставио је и тим из Горње вароши. Храбро су играли Земунци, трудили се да се наметну, били тврд орах за Партизан. Пре почасног гола зелено плави су имали две шансе, али их нису искористили. Награда за труд ипак је стигла у 75. минуту.

Партизан је меч почео у следећем саставу: В. Стојковић, Милетић, Остојић, С. Павловић, Брежанчић, Натхо, Д. Стојковић, Марковић, Л. Павловић, Стевановић, Садик. Играли су још: Н. Стевановић, Смиљанић, Витас, Вујачић, Урошевић, Шћекић, Здјелар, Лакчевић, Ивановић, Аасано, Матић.

За Земунце су стартовали: Крунић, Стокић, Ђаловић, Кисо, Павловић, Ристовић, Васиљевић, Мијаиловић, Крижан, Аврић, Њамцуловић. Играли су још: Лазаревић, Ф. Петровић, Гргић, Пантић, Челар, Кузмановић, Н. Петровић, Босанац, Петровић, Аџибаба, Пејовић.

И. Лазаревић  

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести