Партизан сутра у Андори за четврту победу у низу у ЕК

АНДОРА: Кошаркаши Партизана сутра од 20 сати гостују Андори у четвртом колу групне фазе Еврокупа.
zeljko obradovic
Фото: Youtube Printscreen/Željko Obradović

У прва три кола такмичења, црно-бели су савладали Хамбург, Турк Телеком и Хувентуд, док је Андора након стартног пораза од Локомотиве у Краснодару, савладала Тренто и Хамбург.

Тренер Жељко Обрадовић рекао је да његов тим чека интересантно гостовање Андори.

"Интересантно путовање. Променићемо неколико превозних средстава. Лепо путовање... Екипа Андоре воли да игра у транзицији, покшавају преко својих плеј играча да реше што пре ситуације, посебно ако имају вишак играча у контранапдају. То је прва ствар коју треба да урадимо, да зауставимио њихову транзицију. После тога, у игри пет на пет, да спречимо блокаде за шутере, тј. шутеве за три поена, као и да исконтролишемо скок. То би требало да буду кључне ствари на утакмици. Ако то урадимо, имамо шансе да одиграмо добру утакмицу", рекао је Обрадовић.

Кошаркаш Ален Смаилагић који је пропустио последњу утакмицу АБА лиге биће у саставу за сутрашњи дуел, док се бек Алекса Аврамовић нада наставку добрих резултата и партија.

"Чека нас тешко гостовање и можда најтеже у сезони, где ћемо имати два лета и дуг пут од Барслеоне до Андоре. Знамо да је то једна типична шпанска екипа која игра са доста трчања и игра једну добру кошарку у последње време. Знамо од кога прети највећа опасност, спремамо се. Чекају нас два тешка гостовање прво Андори, па Звезди. Надам се да ћемо прикажати игру и енергију из претходних утакмица, у којима немамо пораз. Надам се да ће тако остати и после овог меча", рекао је Аврамовић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести