Партизан у Железнику; Шћепановић: Борбеност на максимуму

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић, уочи гостовања ФМП-у, истакао је да очекује да екипа буде максимално борбена и почне да игра добро у континуитету.
scepanovic
Фото: kk partizan

"Очекује нас дуел против екипе која ће нас дочекати максимално мотивисана и спремна, након што се седам дана припремала за нас. Уколико желимо да их савладамо, опрез, концентрација и борбеност морају бити на највишем нивоу током целе утакмице. У досадашњем делу сезоне нисмо показали свој потенцијал који је огроман, али верујем да ћемо већ од сутрашње утакмице почети да играмо добро у континуитету", изјавио је Шћепановић за клупски сајт.

Црно-бели су у претходна два меча у регионалном такмичењу поражени, прво од Борца из Чачка, а потом и подгоричке Будућности.

Центар Никола Јанковић пред дуел у Железнику поручио је да екипу чека велики изазов.

"Тежак и важан испит на којем је важно да покажемо зрелост, хладну главу и борбеност за сваку лопту. ФМП против нас увек игра са максималном мотивацијом и жељом да сваки наш пропуст казни. На нама је да им то не дозволимо. Сигуран сам да је квалитет на нашој страни, али то морамо да покажемо на терену", истакао је Јанковић.

Утакмица трећег кола АБА лиге између ФМП-а и Партизана игра се сутра од 21 сат.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести