Перовић: Јокић феноменалан, скидам капу и њему и Денверу

БЕОГРАД: Бивши репрезентативац Србије и кошаркаш Партизана Коста Перовић сматра да ће предстојећа сезона бити изазовна у свим кошаркашким такмичењима.
kosta-perovic Foto: Youtube/prinscreen
Фото: Youtube Printscreen

"Тешка ситуација за било какве процене, јер незахвално давати предвиђања. Такмичење без публике је као неки тренинг, а свима је потребан адреналин да би играли на највишем нивоу. Биће изазовно не само за Партизан и АБА лигу, већ и за Евролигу и НБА лигу. Видећемо шта ће бити са целом ситуацијом, јер сви воле да играју пред публиком", рекао је Перовић за Танјуг.

У најјачој кошаркашкој лиги на свету српски центар Никола Јокић и Денвер воде борбу за велико финале, а Перовић сматра да имају шансу и за преокрет против ЛА Лејкерса.

"Опет ситуација 3-1, као што су биле и претходне две. Лејкерси су преозбиљан тим, али ако Денвер смогне снаге може свашта да се деси. За досадашњи ток и све оно што су урадили и Јокић и Денвер стварно скидам капу. Феноменално игра, невероватан је. Само нека настави у том ритму. На путу је да постане један од најбољих европских играча свих времена", закључио је Перовић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести