Пешић: Не поставља се питање жеље НБА играча да играју

БЕОГРАД: Имали смо одличне разговоре са свим играчима у НБА лиги и добили смо довољно информација како бисмо могли да после разговора са осталим кандидатима донесемо дефинитивну одлуку о плану припрема за јунски квалификациони прозор, затим прозор који нас очекује у августу и Европско првенство у септембру, изјавио је селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић.
с
Фото: Youtube Printscreen

Пешић и директор репрезентација Драган Тарлаћ боравили су претходних дана у САД и разговарали са нашим кошаркашима у НБА лиги Николом Јокићем, Богданом Богдановићем, Немањом Бјелицом, Бобаном Марјановићем и Алексејом Покушевским.

"Не поставља се питање жеље свих играча да учествују у предстојећим репрезентативним акцијама. Иако је ово време завршетка регуларног дела лиге и почетак плеј-офа, врло је важно да већ сада дефинишемо план и програм припрема како би сви потенцијални кандидати после напорне сезоне могли да се припреме и организују. Акције које нас очекују су веома изазовне и потребно је да сви буду веома добро физички и ментално припремљени", истакао је Пешић за сајт Савеза.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести