Почиње Куп Радивоја Кораћа: На старту Звезда - Раднички

НИШ: Завршни турнир Купа Радивоја Кораћа почиње сутра у Нишу, а на премијери ће се од 18 сати састати кошаркаши Црвене звезде и Радничког из Крагујевца.
kosarka
Фото: Tanjug / T.Valič, arhiva

Црвено-бели бране трофеј освојен прошле године у Новом Саду, а тренер Дејан Радоњић рачуна на следеће играче: Бранко Лазић, Стефан Лазаревић, Нејт Волтерс, Дејан Давидовац, Лука Митровић, Никола Калинић, Огњен Добрић, Остин Холинс, Марко Симоновић, Никола Ивановић, Стефан Марковић, Ерон Вајт, Огњен Кузмић и Лука Вудраговић.

Идемо у Ниш на завршницу Купа Радивоја Кораћа да оправдамо улогу фаворита у утакмици са Радничким из Крагујевца и остваримо пласман у наредну рунду такмичења. Овом приликом честитам екипи Радничког на пласману у завршницу, рекао је Радоњић за клупски сајт.

Капитен Лазић истакао је да се циљ зна и да ће екипа ићи "корак по корак".

Да се не понављамо и користимо фразе, прво такмичење у сезони које доноси трофеј. Идемо утакмицу по утакмицу, јасно је да смо фаворити у том мечу и желимо да оправдамо ту улогу и припремимо се за наредни меч који нас чека у суботу. Знамо шта нас чека, ово је врло специфично такмичење, рекао је Лазић.

Из Звезде су поручили да очекују од Кошаркашког савеза Србије да омогући исте услове за све, у коме ће сва службена лица поред, и на терену, да буду у служби промоције кошарке.

Сутра од 21 сат састају се Мега - Златибор.

Петак: ФМП - Борац Чачак (18.00), Партизан – Борац Земун (21.00).

Полуфинала су на програму у суботу од 17.00 и 21.00, а финале је у недељу од 21 сат.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести