ПОСЛЕ НОВОГ СЛАВЉА ВОШЕ Прави побеђују и када не иде

Гостовање кошаркаша Војводине у Новом Пазару огледало је тога како ће изгледати наставак сезоне за Новосађане. Црвено-бели су у 22. колу Кошаркашке лиге Србије тешком муком савладали ривала са 77:71, преокретом у самој завршници. Није било лако против незгодног супарника, који води велику борбу за опстанак, док је Војводина у исто време била емотивно и физички испражњена после Купа Радивоја Кораћа.
KK Vojvodina
Фото: KK Vojvodina

Свестан тога да су овакве победе веома битне, потогово због тога што су извојеване у ситуацији у којој његова екипа није блистала, стратег Новосађана Милош Исаков-Ковачевић мора да буде задовољан епилогом.

– Праве екипе долазе до позитивног резултата и када то није на око лепо. Успели смо у томе против Новог Пазара. Честитке играчима. Уписали смо важан тријумф, окрећемо се већ Џокеру, и позивамо све наше навијаче да дођу да нас подрже, како би нам помогли да још једном одбранимо прво место – рекао је млади стратег.

Дуел 23. кола КЛС биће и својеврсни војвођански дерби, пошто Војводина дочекује сомборски тим у суботу од 16 часова у малој сали Спенса.

В. М. Петровић

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1153
Најновије вести