ПОСЛЕ ПОБЕДЕ ВОШЕ ПРОТИВ ТАМИША Ухваћен залет пред Мегу

Апсолутна доминација црвено-белих.
Ф. Бакић
Фото: Ф. Бакић

Маестрална партија и сигурно једна од најбољих у сезони, велики је подстицај за кошаркаше Војводине, који нису имали милости према Тамишу у 21. колу Кошаркашке лиге Србије. Славили су са 100:65 и на тај начин најавили Куп Радивоја Кораћа, где ће у четвртак од 17 часова одмерити снаге са Мегом у четвртфиналу.

Тренер Војводине Милош Исаков-Ковачевић био је задовољан због тога што је његов састав успео да задржли лидерску позицију.

Важна победа за нас. Заиста смо добро изгледали свих 40 минута. Изузетно радује то што смо се, након победе над Златибором у гостима, „поновили“ моћном победом против Тамиша. Имали смо 41 скок, 22 асистенције, комплетну контролу ритма. Користећи свих 12 играча и са великом дозом поштовања према противнику, урадили смо добар посао од почетка до краја – рекао је млади стручњак.

Крилни центар Новосађана Тајрел Џонсон био је један од запаженијих.

– Ментално и физички смо били спремни за ову утакмицу у којој смо показали да као екипа можемо да имамо одлично распоређене и напад и одбрану. Добром енергијом смо отворили утакмицу, имали смо добар офанзивни скок и то је оно што је у старту било важно и што нас је и довело до победе – навео је Американац.

В. М. Петровић

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести