ПРЕДСЕДНИК КЛУБА С МАЛОГ КАЛЕМЕГДАНА О „ВЕЧИТИМ РИВАЛИМА” Човић: Звезда и Партизан треба да имају заједнички интерес код куће и у Европи

БЕОГРАД: Звезда и Партизан треба да имају заједнички интерес, како да наступамо у домаћој лиги, а они не наступају у последње две године, онда у регионалној лиги, европским такмичењима, рекао је први човек КК Црвена звезда Небојша Човић.
1
Фото: screenshot / Youtube / Meridian Sport TV

Он је гостујући на телевизији К1 истакао да није добро да се људи у Евролиги крсте јер вас ривал из вашег града пријављује и тужака толико да Кампацо не може да игра два месеца

"Морате да видите ко седи у једној, а ко у другој управи. Треба да се вратимо у време када је постојало велико ривалство, које је прелазило спортске оквире. Колико је туча било, какви су дербији били... Није се то пренело на Управу", истакао је Човић.

Морате да имате праве саговорнике са друге стране, а не да идете пречицама, нагласио је он.

"Неки људи из Звезде су преко 60 година у спорту. Ми непрекидно покушавамо да направимо праве релације. Не сме да се деси да Звезда каже да је ноћ, а ови други кажу да је дан. Треба постепено доћи до неке нормалне и конструктивне атмосфере. Не сме да се иде до болесног ривалства да утиче на резултат. Спорт треба да зближује људе, а на да их удаљује. И какав је наш заједнички став према држави, какве односе имамо и да помогнемо да се пронађе начин да се финансира врхунски спорт", закључио је Човић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести