Радоњић: Биће још победа и пораза...

БЕОГРАД: Нема никакве драматике, има неизвесних завршница и ако будемо показивали оно што смо радили 25 минута вечерас онда то може да значи да ћемо на крају бити спремни за испуњење наших циљева, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић после пораза од Асвела у Евролиги.
Dejan Radonjic
Фото: Фонет/А. Барда

Има ту још утакмица које ће нам значити. Биће победа и пораза, а потребно је да урадимо све како бисмо у најбољем статусу, изјавио је Радоњић, а преноси клупски сајт.

Он је додао да почетак утакмице није био добар, да је екипа 15-16 минута играла јако лоше у одбрани.

Били смо сувише мекани. После тога је било другачији, играли смо много боље до краја. Имали смо и два шута за победу, али није ушло. Њима су тешки шутеви с почетка утакмице дали самопоуздање, имали су сјајно шутерско расположење. У наставку смо били много бољи, морали смо да потрошимо много енергије да бисмо ушли у неизвесну завршницу, паметније се кретала лопта, на крају смо имали две-три ситуације да решимо меч, али отишло је у другом смеру, казао је Радоњић.

На крају прокоментарисао је и стаус Џонија О' Брајанта: “О Брајант је суспендован. Нико не може да буде изнад тима и клуба. Разговараће се у наредном периоду о његовом статусу” и решићемо га како доликује озбиљном клубу, истакао је.

Звезда у понедељак игра меч АБА лиге против Меге, а онда следи пут у Каунас и меч са Жалгирисом у Евролиги.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести