Радоњић: Извући ћемо поуке и доћи до титуле

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је вечерас да ће његови играчи извући поуке из убедљивог пораза у четвртом мечу финалне серије АБА лиге од Партизана (112:84) и да ће пред својим навијачима у понедељак (20.00) покушати да дођу до тријумфа и одбране титуле.
Dejan Radonjic, foto: Fonet
Фото: FoNet

Изгледали смо задовољавајуће само на почетку утакмице. Партизан је био изузетно чврст одбрамбено, ми смо у одбрани били слаби и мекани. Направили су велику предност и то им је олакшало меч до краја. Предност домачег терена смо заслужили, играмо пред нашим навијачима и надам се да ћемо извући поуке из овог пораза, савладати Партизан и доћи до титуле, изјавио је Радоњић на конференцији за медије у хали "Александар Николић".

Стратег кошаркаша црвено-белих објаснио је слабу игру свог тима.

Као што сам рекао, били смо слаби и мекани у одбрани, са слабом концентрацијом. Изгубили смо контролу напада, предуго је то трајало, а Партизан је играо са самопоуздањем. Велики број поена који смо примили је плод и добрих процената шута Партизана, поручио је.

Радоњић се осврнуо и на гест кошаркаша Партизана Уроша Трифуновича који је неспортски гестикулирао ка клупи црвено-белих и позвао навијаче Звезде да у понедељак навијају фер и спортски.

Треба да играмо добро да бисмо победили Партизан. Нема ту претеране филозофије. Да урадимо ствари које су потребне у оба правца. Позивам наше навијаће да дођу и да нас бодре у понедељак. Да буду гласни и буду коректни. Није пријатно да се неко понаша као што се противнички играч (прим. Аут. Урош Трифунофић) понашао према нама. И то на 25 разлике. Не разумем то, закључио је Радоњић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести