Радоњић: Посебан осећај због навијача, важна победа за нас

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Панатинаикоса Дејан Радоњић изјавио је вечерас, после победе над Црвеном звездом (77:75) у другом колу Евролиге, да је за њега био посебан осећај да се врати међу навијаче црвено-белих, а да је грчки тим уписао веома важну победу.
Dejan Radonjic
Фото: Фонет/А. Барда

Радоњић је најтрофејнији тренер у историји клуба са Малог Калемегдана, а редове српског шампиона напустио је овог лета и сео на клупу великана из Атине.

Дочекан је овацијама са трибина уочи дуела у дворани "Александар Николић".

"Честитке играчима на победи и добро одиграном сусрету. Као што сам рекао и пре утакмице, било је тешко. Дефанзивно смо лоше отворили, потом је било боље. Офанзивно је ово била наша најбоља утакмица ове сезоне. Било нам је важно да добијемо. Имали смо доста изгубљених лопти, Звезда је играла добру одбрану, на крају је све стало у један посед и победили смо", рекао је Радоњић на конференцији за медије и наставио:

"Потпуно је јасно да је осећај врло специфицан. Желим да се захвалим свима у сали на фантастичном дочеку и атмосфери која је била сјајна читавих 40 минута. Навијачи су квалитетно подржавали Црвену звезду, а били веома коректни према нама. Посебан осећај и тешко га је описати".

Црногорски стручњак похвално је говорио говорио о бившем клубу.

"Звезда је одиграла добар меч, имала прилику да нас савлада. Играли су добро против Ефеса и Будућности против које су уписали велику победу. Сигурно да им недостају играчи, што ће значајно утицати на квалитет игре у наредном периоду", закључио је Радоњић.

После два одиграна кола у Евролиги кошаркаши Црвене звезде имају скор 0-2 јер су у првој рунди поражени од првака Европе Ефеса (72:59).

Панатинаикос има по победу и пораз пошто је на старту елитног такмичења на домаћем терену изгубио од Реал Мадрида са 71:68.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести