Радоњић пред СЦ: Морамо да одиграмо добро

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његов тим мора да одигра добар меч против Студенског центра у 9. колу АБА лиге ако жели тријумф.
Dejan Radonjic, foto: Fonet
Фото: FoNet

Црвено-бели сутра од 18 сати гостују у тиму из Подгорице у хали "Морача".

После жестоког ритма и четири утакмице у седам дана, мечева са Асвелом, Партизаном и две утакмице у Шпанији, уз путовања, следи меч са екипом која је приказала добру игру и изненадила многе својим наступима у АБА лиги. Уз све то нису изгубили меч у Подгорици у досадашњем току лиге. Представљају скуп искусних и врло младих и талентованих играча, мораћемо да одиграмо добру утакмицу у понедељак у Подгорици како би дошли до циља, рекао је Радоњић за клупски сајт.

Тренер црвено-белих састав тима за овај меч одредиће на дан утакмице, а кошаркаш Дејан Давидовац позива на опрезност пред сутрашњи дуел.

Екипа Студентског центра је једно од пријатнијих изненађења у првих 8 кола АБА лиге. Имају четири победе, одиграли су посебно добро мечеве на свом терену и мораћхемо да будемо максимално опрезни како би дошли до бодова. Тим који је уигран, јер је већина играча наступала и прошле сезоне, појачан са неколико врло добрих играча који дају тон игри СЦ Дерби. Није нам било лако у претходном периоду, увек је тако када имате дупло коло Евролиге, пре тога имали смо и меч са Партизаном, поново имамо и проблема са повређеним играчима. Све то говори да ћемо морати да будемо на високом нивоу у понедељак увече, рекао је Давидовац.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести