Радоњић: Против Панатинаикоса мора максимално

БЕОГРАД: Спремамо се за дуел са Панатинаикосом са надом да ћемо одиграти боље него што је то било у претходном дуелу против Игокее у Лакташима, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.
d
Фото: Youtube Printscreen

"Уз оптерећења која су присутна, изостанке појединих играча, трудићемо се да дамо у среду наш максимум. Панатинаикос је у више наврата показао да има капаците да одигра добро, имају одличне играче, физички потентне. Очекује нас тежак меч, када би упоређивао са Лакташима, овај меч има другу конотацију", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Нећемо имати неколико играча, уз Лојда и Нока, Хол није спреман, Симоновић је болестан, додао је повратник на Звездину клупу.

"Зато са ових 12 играча морамо да одиграмо максимално како бисмо одговорили свих 40 минута на физичку игру Панатинаикоса, ствари које раде у одбрани и нападу. Ако тако будемо конкурентни до самог краја, и укаже нам се прилика да дођемо до победе, то би заиста било сјајно“, рекао је Радоњић.

Звездин кошаркаш Огњен Добрић истиче да екипа мора да пружи све што има у овом тренутку.

"Морамо да пронађемо начин да одбранимо нашу кућу, да искористимо предност домаћег терена, мада би то заиста био домаћи терен са нашим навијачима на трибинама. Дакле рецепт је једноставан, много енергије, жеље и концентрације, јака одбрана којом би могли да пореметимо њихов ритам и начин игре", рекао је Добрић.

Утакмица 17. кола Евролиге између Црвене звезде и Панатинаикоса игра се у среду од 19 часова у хали Александар Николић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести