Радоњић: Велика победа, играли смо јако добро

БЕОГРАД: „Велика победа за нас. У већем делу утакмице смо играли добро, то није једноставно против овако доброг тима, посебно не направити разлику коју смо ми направили. Играли смо јако добро и контролисали смо квалитет екипе из Француске", рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић после победе против Асвела (73:67) у Евролиги.
dejan radonjic, foto kkcrvenazvezda rs
Фото: kkcrvenazvezda.rs

"У једном тренутку осетило се да смо изгубили контролу, правили смо грешке. Дозволили смо противнику да лако и брзо поентира, а ми смо били ван контроле у нападу. Имали смо дуг период добре игре, а то на крају остаје да се сагледа адекватно и да не дозволимо да се такви падови дешавају у утакмицама које следе", изјавио је Радоњић на конференцији за медије.

Он је додао да је екипа изгледала тимски добро, дефанзивно и офанзивно, осим на крају и истакао је да је повратак Николе Ивановића значајан.

"Сад следи дерби против Партизана, тек је 11. је новембар и не сматрам да играмо најважније утакмице у овом тренутку. Трудићемо се да играмо најбоље што можемо, да побеђујемо, али важније је да побеђујемо у неком другом периоду", рекао је Радоњић и констатовао да ће Стефан Марковић дебитовати кад буде био спреман.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести