Реал Мадрид прејак, кошаркаши Звезде на 0-4 у Евролиги

МАДРИД: Кошаркаши Црвене звезде доживели су и четврти узастопни пораз од старта Евролиге, пошто су вечерас изгубили од Реала у Мадриду 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12).
z
Фото: kkcrvenazvezda.rs

Мадриђани су "цео посао" завршили већ у првој четвртини, мада су црвено-бели у наставку неколико пута успели да приђу, у трећем периоду на минус два (44:42) и минус пет (59:54) у четвртом.

Најефикаснији код Звезде био је Бен Бентил са 17 поена, а прилично добар деби имао је Лука Вилдоза са 10 поена.

Код Реала Џанан Муса био је најефикаснији са 13 поена, Габријел Дек постигао је 12, Жером Јабусел 11, а Виктор Таварес 10 поена.

Звезда и Бајерн из Минхена једини су без победе у прва четири кола, а управо та два тима састају се у наредном колу, 28. октобра, у Београду.

Јовановић: Нисмо заслужили пораз од 16 разлике

Нема разлога да превише тугујемо, распоред у прва четири кола био је јако тежак, остаје нам још 55 утакмица, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Влада Јовановић после пораза у Мадриду.

Нисмо заслужили пораз од 16 разлике. Кључ је био наш "мекан" старт у одбрани, после тога је било боље, имали смо касније прилику да се вратимо, али остали смо без енергије и концентрације и нисмо успели. Жао ми је играча, али поносан сам на њих. Идемо даље, морамо да се фокусирамо на детаље и ту је простор за напредак, изјавио је Јовановић после меча.

Звезда наредног петка дочекује Бајерн, екипу која такође има стартних 0-4.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести