Римац и Стипановић: Партизан је добар, али имамо своје адуте

ЉУБЉАНА: Тренер кошаркаша Цедевите Олимпије Славен Римац, пред меч 4. кола АБА лиге против београдског Партизана, рекао је да његов тим мора да одигра добро у одбрани ако жели да савлада црно-беле.
aba liga
Фото: ABA liga

"Партизан је тим који је до овог тренутка, укључујући и припремне утакмице и почетак сезоне, изгубио само од Приморске у АБА лиги. Пред нама је тежак задатак. Искрено нисам оптерећен игром нашег ривала, оптерећен сам нашим проблемима, углавном је наша игра проблематична. На тренингу смо већ говорили да морамо бити бољи у неким аспектима игре, посебно у одбрани. Партизан је врло добар тим, али мислим да и ми имамо квалитет у нашим редовима, тако да можемо и против њега", рекао је Римац за клупски сајт.

Кошаркаш Андрија Стипановић рекао је да очекује тежак меч.

"Партизан има јако добар тим, игра сјајно и то је највише показао у Еврокупу. Морамо прикупити снагу и да покажемо да смо добра екипа. Верујем да ћемо то моћи да покажемо. Морамо да дамо све од себе на паркету. Партизан игра веома добро, али имамо и своје адуте. Желим да имамо добру представу током целе утакмице и уз помоћ навијача забележимо победу", истакао је Стипановић.

Меч између кошаркаша Цедевите Олимпије и Партизана игра се у суботу од 18 сати у дворани "Стожице".

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести