Шакота: Добар почетак Морнара био пресудан

БАР: Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота изјавио је да његов тим у сусрету с Морнаром у Бару није успео да игра онако како су желели.
d
Фото: Youtube Printscreen

"Честитам противнику који је у сваком погледу био бољи. Ми нисмо успели да успоставимо игру какву смо желели и какву можемо и испод коша и на периферији. Наши проблеми се не тичу никога, то је чињеница и са тим треба да се боримо. Тако је то кад играш Евролигу", рекао је Шакота на конференцији за медије после меча.

Црвено-бели су у Бару изгубили са 71:63, што им је седми пораз у АБА лиги.

"Све се некако догађа у лошем моменту, ово је четврта утакмица у седам дана. Очигледно нисмо издржали. Противник је био веома мотивисан и добро је одиграо. Све честитке", рекао је Шакота.

Он је истакао да је Морнар одиграо добро у одбрани, као и да је добар старт ривала одредио ток меча.

"Ми смо у последњи час остали без јединог плејмејкера, нисмо могли да организујемо нападе и дошло је до конфузије која нас је коштала тог почетног разултата и велике разлике која је одредила ток утакмице и психологију. Почели смо добро у одбрани у другом полувремену, али у нападу нисмо то повезали, па је разлика остала велика. Дошли смо амбицијом да победимо и знамо да нам је то била битна утакмица. Ипак смо се на путу до Бара истрошили. Да смо победили, били бисмо безбедни, али са три победе код куће ми смо и теоретски у плеј-офу", закључио је Шакота.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести