Шампионке Европе стигле у Београд, вечерас пријем код Вучића и дочек испред Старог двора

Кошаркашице Србије, које су синоћ постале шампионке Европе, слетеле су у 14.55 на београдски аеродром „Никола Тесла“. Свечани дочек за првакиње Европе биће организован вечерас од 20 сати испред Старог двора.
kosarkasice
Фото: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

Најбоље кошаркашице Србије, које су надиграле Францускиње са 63:54 у финалу и други пут у историји се попеле на кров Европе, долетеле су чартер-летом из Валенсије.

Српске "златне" кошаркашице на аеродрому су дочекали навијачи и родбина, а екипа Марине Маљковић имаће прилику да освајање златног одличја прослави са публиком, која је наше кошаркашице бодрила током целог првенства.

Златне кошаркашице вечерас на пријему код Вучића

Председник Србије Александар Вучић примиће вечерас женску кошаркашку репрезентацију Србије, која је освојила златну медаљу на Европском првенству.

Вучић ће кошаркашице примити у 19.00 часова у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије, уз напомену да ће новинарским екипама биће омогућено праћење почетка састанка и разговора са српским репрезентативкама.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести