САША ОБРАДОВИЋ О ЕМОТИВНОЈ РЕАКЦИЈИ ЗБОГ КОЈЕ ЈЕ ИМАО ПРОБЛЕМ Опет бих исто урадио

Тренер Монака Саша Обрадовић говорио је пред наредни меч, који ће његова екипа да одигра против Црвене звезде. Дуел трећег кола Евролиге на програму је у среду од 20 часова и биће то први пут да се два тима састају након што су "Кнежеви" из Београда испраћени са минус 24, у окршају којем је претходио веома емотиван дочек за Обрадовића.
Саша Обрадовић
Фото: Спорт Клуб/Принтскрин

Српски стручњак је после скандирања навијача црвено-белих отишао до грба Црвене звезде, клекнуо и пољубио га. Подсетимо, стратег Монака играчка је легенда клуба са Малог Калемегдана, који је на кратко водио пре неколико сезона.

– И сада кад помислим на то, најежим се… Имам стварно много приљатеља који су навијачи Звезде, свима је било емотивно. То је било моја спонтана одлука, на све оно што се издешавало. Моја припадност никада није била спорна. Моје детињство и одрастање је везано за црвено-беле боје. Био је то мали гест захвалности, без обзира на околности које су се створиле приликом одласка из клуба – истакао је Обрадовић.

Објаснио је потом и детаљније како се осећао том приликом.

– Значила ми је реакција навијача, прво као човеку, а онда и као некога ко представља Србију у иностранству. Имао сам прилично проблема због тога, међутим, опет бих исто урадио. Врло сам емотиван када је Звезда у питању, тако да ће и сада бити посебно тешко за мене да емоције оставим по страни и будем фокусиран на утакмицу. Даћу све од себе да спремим екипу и покушам да победим у Арени, што је увек веома тешко – поручио је Обрадовић у интервјуу за Меридијанспорт.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести