Шћепановић: Имамо проблеме, али против Буржа на победу

БЕОГРАД: Долази нам Бурж, екипа која је у специфичној ситуацији јер је имала колективну паузу, али нама је изузетно важно да победимо и потврдимо брејк из Истанбула, каже тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић.
scepanovic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра увече у Еврокупу дочекују француски тим, који је због проблема са корона вирусом, одиграо само два меча у групи.

"Корак по корак, ево стигосмо до половине прве фазе Еврокупа. Уз све потешкоће са којима се екипе сусрећу, некако се гура даље и сви се трудимо да играмо најбоље што можемо у датом моменту. Нама би од велике важности било да победом потврдимо брејк из Истанбула и са позитивним скором дочекамо почетак другог дела групне фазе. Имамо своје проблеме, али упркос њима желимо да одиграмо храбро и одговорно у оба правца. Само тако ћемо доћи до циља, а то је увек победа", истакао је Шћепановић за клупску телевизију.

Искусни Бек црно-белих Немања Гордић истиче да пауза коју је имао Бурж може да буде мач са две оштрице.

"Доста пута се после паузе одигра на свежину добро. Ми се припремамо за њих као да те паузе није ни било, они су јако квалитетна екипа, играли су у добром ритму пре ситуације која их је погодила, тако да нас очекује тежак посао", нагласио је Гордић.

Утакмица између Партизана и Буржа игра се сутра од 20.30 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести