Шћепановић пред Бахчешехир: Морамо да покажемо карактер

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић изјавио је да његова екипа у утакмици 4. кола Еврокупа против Бахчешехира мора да покаже карактер.
КК Партизан/Драгана Стјепановић/Владо Шћепановић
Фото: КК Партизан/Драгана Стјепановић/Владо Шћепановић

Црно-бели ће сутра у Истанбулу одмерити снаге са турским тимом, од 18 сати, без повређених Вила Мозлија и Огњена Јарамаза.

"У овом веома тешком периоду, напорном због путовања, густог распореда и тешких утакмица, морамо да покажемо карактер који је предуслов за добар резултат. У систему такмичења где немате права на грешку, где пре свега немате времена за тренинг и припрему утакмице, веома је битно бити фокусиран, сачувати колико-толико позитивне енергије, да се у таквим утакмицама ослоните на принципе који су већ постављени. Очекујем тежак дуел, Бахчешехир је екипа која игра променљиво, нису до сада забележили победу, али су намучили Уникс у Казању где су изгубили у последњој секунди. Екипа има квалитет и свакако треба очекивати њихову реакцију након пораза и у турском првенству и у Еврокупу", рекао је Шћепановић за клупски сајт.

Црно-бели посе три кола имају скор од једне победе и два пораза, а центар Ерик Мика је пред сутрашњи меч поручио да ће у Истанбулу бити тешко гостовање.

"Очекујемо тешку утакмицу као и у свим мечевима Еврокупа, посебно зато што играмо на гостујућем терену. Већ смо одиграли две утакмице у гостима и оне нису прошле онако како смо се надали. Са или без навијача је увек тешко играти у гостима због путовања. Надам се да смо научили лекцију на претходним утакмицама и да ћемо сутра изборити победу", истакао је Мика.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести