Стигли нови играчи у КК Војводину

У „минут до 12“, користећи ванредни прелазни рок, Кошаркашки клуб Војводина довео је тројицу играча, који ће  одмах бити на располагању стручном штабу.
kosarka vesti/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

То су крилни центри (по потреби и центри) Андрија Симовић (24 године, 207 цм,) и Енес Латифагић (27, 202), те повратник у црвено – бели дрес, центар Иван Мандић  (22, 204).

Андрија Симовић је бивши играч Меге, Вршца и Смедерева, а међу црвено–беле стигао је из Румуније. Латифагић је рођени Тузлак, а у Војводину је прешао из сарајевске Вогошће. Иван Мандић је зимус потписао први професионални уговор са Новосађанима, а сада вратио међу црвено – беле. Сва тројица треба да ојачају тим тамо где је до јуче био најдефицитарнији – испод обруча.

Подсећања ради, без и једног играча на центарским позицијама, са већином јуниора у ростеру, Војводина је поражена у прва три кола Кошаркашке лиге Србије. У међувремену одржана је Скупштина клуба, изабрано је ново руководство и очекује се да клуб крене пут стабилизације и оздрављења, али су Новосађанима руке везане јер су прелазни рокови прошли, квоте попуњене, те је састав тек сада добио физиономију достојну такмичења у КЛС.

У табору Војводине се надају да ће успети да изборе опстанак, што би био подвиг с обзиром како је сезона почела.  

Д. Кн.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести