СТРАШАН ТИМ СРБИЈЕ У ПАРИЗУ, И БОГДАН НЕМА ДИЛЕМУ: "Играћу на Олимпијским играма"

Кошаркаши Атланте убедљиво су на гостовању савладали Милвоки Баксе 127:110, а одличну партију приказао је капитен Србије и актуелни члан Хоукса Богдан Богдановић, који је још једном, показао колико му значи и национални тим Србије.
Tanjug/ AP Photo/Kenny Yoo
Фото: Tanjug/ AP Photo/Kenny Yoo

Наиме, српски ас је меч завршио са 17 поена, а уписао је и један скок и шест асистенција. После меча, Богдановић је у разговору са Александром Жигићем, за РТС изнео своје утиске са Мундобаскета, али је и говорио о Олимпијским играма.

- Било је лепо, тек ће то кроз време добити на значају. Лепо лето иза мене, добра жртва, имали смо тај пех са Боришом, остао је жив, то је најважније, није било неких већих повреда осталих играча, вратили смо се здрави и то је оно што је најбитније. Мислим да је била добра хемија, добро дружење - истакао је капитен Србије.

Јављали су се и Никола и остали током првенства.

- Јављао се. Гледао је, пратио је, навијао. Јављао се и он и сви остали, и Васа и бивши, и садашњи.

Потом, Богдан је потврдио своје учешће на Олимпијским играма.

- Ако ме здравље послужи, идем. Искрено нисмо још причали, мало смо причали то са Такијем (Драган Тарлаћ, директор репрезентације) и Каријем (Светислав Пешић, селектор), овако преко порука. Можда са неким саиграчима, чисто оно да видимо где смо, шта смо, да се чујемо, дописивање неко и то је то. Ништа сад, далеко је то - рекао је капитен репрезентације Србије.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести