Тринкијери: Дочекујемо кандидата за трофеј, Локомотиву

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, пред меч четвртог кола Еврокупа против Локомотиве Кубањ из Краснодара, рекао је да његов тим дочекује екипу која је један од кандидата за освајање трофеја.
t
Фото: EPA/DANIEL KARMANN

Локомотива после три кола у групи Б има два тријумфа и један пораз, док су црно-бели први са максималне три победе.

"Играмо против једног од главних кандидата за освајање трофеја ове сезоне у Еврокупу. Тек нам је друга утакмица у Београду од почетка сезоне у свим такмичењима. Много времена смо провели на путовањима, играјући утакмице на гостујућем терену. Радујемо се што ћемо играти пред пуном двораном наших навијача. Даћемо све од себе да пружимо добру игру против тешког противника", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Бек црно-белих Огњен Јарамаз  истакао је да његов тим очекује тежак меч.

"Локомотива има сјајан тим са много искусних играча и сигурно су један од најјачих састава у читавом такмичењу. Са друге стране, ми смо сезону у Еврокупу почели веома добро и верујем да смо у стању да се носимо са свим изазовима које утакмица носи", истакао је Јарамаз.

Меч између кошаркаша Партизана и Локомотиве игра се у утиорак 22. октобра од 20 сати у дворани "Александар Николић", због заузетости "Штарк Арене".

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести