Тринкијери: Љубав често чини чуда

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да ће екипа уз помоћ навијача учинити све да победи Црвену звезду у четвртој утакмици и избори мајсторицу у финалној серији плеј-офа Суперлиге.
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri  Foto: Tanjug/T.Valič
Фото: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери  Фото: Тањуг/Т.Валич

"Звезда ће сутра бити растерећенија од нас, што фаворита увек ставља у лагоднију позицију. Знамо да ће бити јос теже, знамо да ћемо грешке морати да смањимо на минимум, знамо да ћемо морати да одиграмо скоро савршену утакмицу. За то је првенствено неопходно да апсолутно свих 40 минута будемо максимално концентрисани на циљ, да нам фокус ни на секунд не скрене са задатака", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Он је додао да ће екипи од велике помоћи бити подршка навијача.

"Овог пута сви као један морамо да будемо уједињени како бисмо изборили мајсторицу. Играчи које тренирам имају квалитет, снагу, жељу да покажу да су бољи од ривала. И што је најважније, за Партизан и гробаре их веже љубав, а љубав као што знате често чини чуда. Надам се да ће спој те љубави и вредног рада током свих ових претходних месеци резултирати победом, која ће нам омогућити да покушамо да направимо чудо", поручио је Тринкијери.

Утакмица између Партизана и Црвене звезде игра се од 18 сати у дворани Александар Николић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести