Тринкијери: Мислим да не можемо да се повратимо

КРЕМОНА: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да није оптимистичан по питању наставка кошаркашке сезоне која је прекинута због пандемије корона вируса.
trinkijeri, tanjug
Фото: Танјуг (Видео)

"Покушавам да се не жалим, радим све да се не осећам као да сам преварен овим прекидом. У оба такмичења имали смо одличну позицијиу, али тренутно је здравље главна ствар, разговор о спорту је бескорисна, маргинална тема", рекао је Тринкијери за италијански портал "La provincia di Como".

У тренутку прекида сезоне црно-бели су први тим у АБА лиги, док су у Еврокупу обезбедили предност домаћег терена пред четвртфиналне против Уникса.

"Све ће бити познато средином месеца, АБА би требало да се усклади са Еврокупом и Евролигом, али мислим да не можемо да се повратимо. Чак и да се деси, можда на једном месту, то би било чудно и апсолутна нова ствар за све тимове", рекао је италијански стручњак и истакао да су резултати његове екипе у тренутку прекида показатељ да су током сезоне радили добро, иако како каже, нису били ни најјача ни најталентованија екипа.

Тринкијери је упитан и о свом ангажману у Партизану.

"Што се тиче мог продужетка сарадње са Партизаном, ништа не знамо сигурно. Ситуација није јасна у целом свету када је посао у питању”, закључио је Тринкијери.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести