Тринкијери пред Игокеу: Много зноја за сваки поен

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је ће његов тим морати да одигра максимално концентрисано против Игокее у 12. колу регионалне АБА лиге.
trinkijeri2, tanjug tanja valic
Фото: TANJUG/ TANJA VALIC/Andrea Trinkijeri

"Чека нас дуел са екипом против које смо у првом колу одиграли веома тешку и неизвесну утакмицу. Њихов тренутни скор можда некога може да превари, али ми смо свесни колико добрих играча Игокеа има и колико опасни могу да буду. Још су се и појачали у односу на наш први меч. Према том, потребно је да сутра будемо максимално сконцентрисани у оба правца, нападу и одбрани и свесни да ћемо за сваки поен морати да пролијемо много зноја", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

У првој утакмици сезоне регионалног шампионата, два тима су одиграла неизвестан меч у Лакташима, а црно-бели су славили резултатом 75:73, а бек Партизана Огњен Јарамаз изјавио је да и сутра желе победу.

"Игокеа је одиграла много више добрих утакмица него што то њихов број победа говори. У свом саставу имају веома добре и искусне играче и могу да буду јако непријатан ривал, о чему сведочи и наша прва утакмица у Лакташима. Ми желимо победу и даћемо све од себе за њу, али сам сигуран да нам пут до ње неће бити нимало лак", истакао је Јарамаз.

Утакмица између Партизана и Игокее игра се у суботу од 20 сати у "Штарк арени".

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести