У МАНИЛИ ће ипак бити ДРУГАЧИЈЕ

БЕОГРАД: Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је после победе над Порториком 110:75 у пријатељском мечу да ће у Азију водити 13 играча и да ће коначан списак од 12 играча на које ће рачунати за Светско првенство саопштити 24. августа.
Фонет/АП
Фото: Фонет/АП

"Била је ово добра прилика да играмо пред нашом публиком, којој се захваљујемо на посети и подршци. Момци су имали мотив да одиграју што боље и да се представе навијачима у најбољем светлу. Нисмо ми толико добри како то после ове убедљиве победе изгледа, нити су они лоши како изгледа, јер су дошли из друге временске зоне, што сад очекује и нас кад кренемо у Азију. Утакмица против њих у Манили ће бити много другачија. Нећемо много причати о резултату и утакмици, али имамо разлога да будемо задовољни", рекао је Пешић на конференцији за медије.

Селектор је саопштио да Никола Топић неће путовати са остатком екипе у Азију и да ће коначан списак од 12 играча саопштити 48 сати пред меч против Кине.

"У Кину путује 13 играча, као и после у Манилу. Никола Топић ће остати овде да ради, као и Душан Беслаћ који има проблем са повредом. Коначан списак од 12 играча саопштићемо 24. августа, 48 сати пред прву утакмицу на Мундобаскету против Кине", закључио је Пешић.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести