Воша без страха на Банаћане

У оквиру 2. кола Суперлиге Србије, у малој сали Спенса вечерас од 20 часова игра се војвођански кошаркашки дерби, у ком Војводина дочекује Вршац.
д
Фото: Dnevnik.rs

Банаћани су на неки начин дужници новосадској екипи, с обзиром да су уз Дунав једини тим који их је ове сезоне у КЛС оба пута савладао. Ипак, у табору домаћина тај податак не изазива страх, а шеф струке Војводине Филип Соцек  подсећа на чињеницу колико је млади новосадски тим већ превазишао очекивања с почетка сезоне.

- Већина вас ме је гледала као лудака када сам после четири кола, с обзиром да смо имали исто толико пораза, тврдио да ће ови момци играти Суперлигу, а ево, видите да су они то и учинили – рекао је Соцек окупљеним новинарима на конференцији за медије пред меч са Вршчанима . – Што се Вршца тиче, то је тежак противник за нас, с обзиром на њихове победе ове сезоне. Добро их познајемо, али добро смо се и спремили и верујем у добру партију наших младих лавова. Позивам публику да дође вечерас на Спенс и помогне момцима да освоје бодове.

Плеј Војводине Бранимир Бербаков тек повремено показује неспорни потенцијал који поседује, а пред данашњи меч је оптимиста.


Б група, данас

Металац – Динамик    (18)

Војводина – Вршац    (20)

Партизан – ФМП        (21)


-Знамо како игра Вршац, које су им врлчине и мане – каже Бербаков. – Јесмо изгубили два пута у КЛС, али надам се да ћемо успети да им се реванширамо. Улазимо у сустем такмичења Супер-

лиге (утамице два пута недељно) и треба што пре да се адаптирамо.У данашњи меч улазимо одморни и надам се победи.

Д. Кн.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести