Загорац пред Цедевита Олимпију: Приморска је била опомена

Крилни кошаркаш Партизана Раде Загорац истакао је да очекује другачију утакмицу од оне у Загребу у финалу АБА Суперкупа.
z
Фото: Youtube Printscreen

БЕОГРАД:  Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, пред меч 4. кола АБА лиге против Цедевите Олимпије у Љубљани, рекао је да ће његов тим имати тежак задатак.

"Поново идемо на пут, овог пута нам је противник екипа која до сада нема пораз у АБА лиги. Веома су талентовани, а у свом саставу имају и велики број искусних играча, играча који су много пута играли за важне трофеје, освајали важне трофеје и који су играли Евролигу. Биће тешко, али то није ништа ново. Свака утакмица до сада нам је била тешка и то је нешто на шта морамо увек бити спремни", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

"Чека нас меч против веома искусног и квалитетног противника. Иако смо их пре месец дана у Загребу савладали, свесни смо да ће ова утакмица бити у много чему другачија. Имали смо прилику и против Приморске да осетимо шта значи нова утакмица против тима који сте недавно савладали, тако да је и то била нека врста опомене за нас, да будемо свесни шта нас чека и колико опрезни и концентрисани морамо бити у сваком тренутку сезоне", изјавио је играч црно-белих Загорац.

Меч између кошаркаша Цедевите Олимпије и Партизана игра се 26. октобра од 18 сати у дворани "Стожице".

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести