Жакељ: Партизан ће бити добар тест

ПОДГОРИЦА: Тренер кошаркаша Студентског центра Андреј Жакељ рекао је да ће Партизан бити добар тест за његову екипу.
kosarka kos
Фото: Tanjug / ilustracija

Студентски центар сутра од 19 сати дочекује београдске црно-беле у мечу 16. кола АБА лиге.

"Дочекујемо екипу која је пре два дана сјајном партијом добила екипу Трента и целе сезоне играју на високом нивоу. Одлично су вођени и за нас ће ова утакмица бити добар тест и једна од психички лакшсих утакмица у сезони", рекао је Жакељ за сајт такмичења.

Партизан има скор од 12-2, док домаћи тим има учинак од пет победа и осам пораза.

"Што се тиче нас, имамо пуно тога да надокнадимо након три недеље паузе и видећемо каква ће бити реакција након корона вируса. Надам се да нам је ово утакмица у којој можемо поправити одређене ствари и да дамо свој максимум у датом моменту", закључио је Жакељ.

Кошаркаш Милић Старовлах рекао је ће домаћи тим покушати да пружи достојан отпор фаворизованом ривалу.

"После једног периода без утакмица због корона вируса, у којем смо тренирали у скраћеном саставу, са свега 6-7 играча на тренинзима, долази утакмица против екипе Партизана. Сви знамо ко је Партизан, да су једна од најбољих екипа у лиги. То ће бити сигурно физички захтевна утакмица, у којој треба да се изађе на терен и покаже карактер. Квалитет Партизана је неоспоран, али са нашом борбом, посвећеношћу и фокусом треба да покажемо да можемо да играмо против њих и да одиграмо најбоље што можемо", рекао је Старовлах.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести