ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ О МАЈСТОРИЦИ СА ПОДГОРИЧАНИМА И ФИНАЛУ СА "ВЕЧИТИМ РИВАЛОМ": Чека нас финале против великог ривала, знамо колико је тешко

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после победе над Будућности (100:86) и пласмана у финале АБА лиге да зна да је пред екипом тешка финална серија у којој Црвена звезда има предност домаћег терена.
zeljko obradovic
Фото: Youtube Printscreen/Željko Obradović

"Честитам играчима, остварили смо циљ и пласирали се у финале  Очекивано, мајсторица на високом нивоу. Будућност је била одлична у првом полувремену са високим процентима шута. Знали смо да морамо да играмо другачије у наставку, променили смо неке ствари и на крају победили", рекао је Обрадовић на конференцији за медије после утакмице.

Посебно се осврнуо Обрадовић на навијаче Партизана, којих је било 15.146 на трибинама Арене.

"Хвала навијачима који су нас поново подржали. На трибинама је био импозантан број људи, преко 15 хиљада навијача", додао је Обрадовић.

На крају је тренер "црно-белих" говорио о финалној серији против Црвене звезде.

"Ја сам и у најави ове утакмице позвао навијаче на фер и коректно навијање. Три године исто причам. Размишљам само о терену и припреми утакмице. Чека нас финале против великог ривала, имамо искуства од прошле године, знамо колико је тешко играти на њиховом терену", закључио је Обрадовић и додао да повређени Огњен Јарамаз и Балша Копривица неће бити спремни за финалну серију.

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести