ЖЕСТОКО КАЖЊЕНИ "ВЕЧИТИ" Ни Обрадовић није "поштеђен"

Тренер Партизана Жељко Обрадовић кажњен је са четири утакмице суспензије, када је у питању Кошаркашка лига Србије, која је санкционисала и црно-беле, као и Црвену звезду, преноси Телеспорт.
АБА лига (Д. Стјепановић)
Фото: АБА лига (Д. Стјепановић)

Како се наводи, Обрадовић је због повлачења екипе са паркета у другој утакмици финала домаће лиге добио забрану вођења “парног ваљка”, а исто је прошао и тим менаџер Лука Вуликић.

Поменути извор обелоданио је и да је Партизан кажњен са 1.860.000 динара, више него дупло више од највећег ривала – 780.000 динара. Такође, сви они који су током два меча финала добили техничку грешку, то ће их коштати 8.400 динара.

Подсетимо, други дуел финала КЛС обележен је серијом инцидената. Прво је заустављена утакмица након што су навијачи Партизана континуирано вређали породицу председника Црвене звезде, Небојше Човића, да би потом на паркет почели да падају и предмети са трибина.

Након тога, црвено-бели су се повукли и отишли у свлачионицу, а спикер је објавио да се утакмица наставља сутра, као и да дворана треба да се испразни.

Дошло је до велеобрта – екипа Јоаниса Сферопулоса се вратила на терен и, захваљујући томе што је највећи ривал остао у свлачионици, освојила титулу службеним резултатом 20:0, чиме им се рачунала победа и у другој утакмици.

И док су из Партизана тврдили да су судије биле те које су искомуницирале да се утакмица одложи, Црвена звезда навела је да је спикер све одрадио на своју руку.

В. М. П.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести