Звезда: Кузмић напушта шок собу, ускоро на ногама

БЕОГРАД: Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић осећа се знатно боље и у понедељак ће бити премештен из шок собе Ургентног центра у одељење интензивне неге, саопштено је на сајту црвено-белих.
kuzmic, fonet ap
Фото: Ognjen Kuzmić, foto: FoNet/AP

Кузмић, који је пре тачно седам дана имао саобраћајну несрећу у Бањалуци, од петка је у потпуно свесном стању, комуницира са члановима своје породице и лекарима који су задужени за његов опоравак.

Како се наводи, према проценама лекарског тима, Огњен је сада потпуно ван животне опасности, нема негативних промена, нити било каквих компликација и погоршања са повредама главе и грудног коша. Операцијом су потпуно саниране тешке повреде горње вилице, а већ током данашњег дана, Кузмић би могао и први пут потпуно да се придигне из кревета и стане на своје ноге.

Клуб овом приликом изражава велико задовољство и инфромацијом коју је добио од лекара из Бањалуке и породице Богдана Илића, са којима је такође у свакодневном контакту од недељне несреће. Богдан је настрадао у саобраћајној несрећи у недељу заједно са Огњеном Кузмићем. Богдан Илић се пробудио из коме и опоравља се захваљујући великим напорима и бригом лекарског тима из Бањалуке.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести