Челници Одбојкашког савеза посетили Војводину НС семе

Председник Управног одбора ОК Војводина НС семе Душан Мандић, потпредседник Драгољуб Збиљић, генерални директор Никола Салатић, спортски директор Никола Марић, те тренер Неџад Османкач и играчи дочекали су председника Одбојкашког савеза Србије Зорана Гајића и генералног секретара Ивана Кнежевића у самој завршници радова на реконструкцији клупских просторија.
Vojvodina NS seme/F. Bakic
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Делегацију из српске куће одбојке дочакели су и Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез и члан градског већа задужен за спорт Огњен Цвјетићанин.

Од доласка нове, амбициозне управе, клупске просторије су проширене и у току су завршни радови, а, поред управног дела сређени су и смештајни капацитети и кухиња.

Председник ОШ Зоран Гајић прошлог месеца био је у незваничној посети клуба, а сада је био импресиониран тренутно урађеним.

- Ово што ћу рећи није јефтина демагогија, али ово је први пут да Одбојкашки клуб Војводине добија нешто конкретно. У виртуелној сфери Војводина је најјачи клуб на овим просторима, има велике успехе, трофеје, а сада се добија нешто материјално, спаваоне, дневна соба, кухиња итд. Ту су просторије за управу клуба, оперативце, стручни штаб и то је велики залог за будућност. Надам се да ће ово бити почетак нечега што ће на крају резултирати и новом спортском салом, Спенс је одличан, али клуб треба да има и тренажну салу пошто има и добре млађе категорије – истакао је Гајић.  Огњен Цвјетићнин похвалио је резултате новосадских одбојкаша.

- Одбојкашки клуб Војводина НС семе је перјаница спорта у нашем граду, актуелни је шампион, а ово што се ради је доказ да се клуб води домаћински и у правом смеру. Видели смо пре неколико дана у сусрету квалификација за Лигу шампиона шта може наша одбојкашка младост и сви смо били веома срећни због победе,желим им пуно успеха у реваншу. Нове просторије ће донети нову димензију функционисања клуба, а Град Нови Сад ће наставити да помаже колико је у његовој моћи, надајући се новим успесима – рекао је Цвјетићанин. 

М. Р.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести