Енерготехника Јужна Бачка нови генерални спонзор Војводине

НОВИ САД: Одбојкашки клуб Војводина потписао је данас спонзорски уговор са компанијом "Енерготехника Јужна Бачка", саопштио је данас српски шампион.
2
Фото: OK Vojvodina

Уговор о генералном спонзорству потписали су Невен Савић у име компаније Енерготехника Јужна Бачка и Никола Салатић у име Одбојкашког клуба Војводина.

"Изузетно ми је задовољство што данас у име компаније присуствујем потписивању уговора и продужетку дугогодишње веома успешне сарадње Енерготехнике Јужна Бачка и ОК Војводина. Од 2017, откад је компанија уз клуб, направљени су велики успеси, освојено је пет титула, један Куп Србије, три Суперкупа, а Војводина је и три пута била учесник групне фазе Лиге шампиона. Бивши председник клуба, уједно председник наше компаније, Драгољуб Збиљић, у великој мери је помогао развитак ове спортске приче. Потврдили смо да је Енерготехника Јужна Бачка прави партнер у развијању друштвене одговорности. Надамо се да ћемо у наредним годинама кроз успехе привући још више младих да се баве спортом, тренирају одбојку и шире одбојкашки бренд из Новог Сада. Такође, реконструисане су просторије, отворен је центар за младе играче, са кухињом, а од летос имамо и нови фитнес центар за тренинг и рехабилитацију. Захваљујемо се овим путем и другим спонзорима који учествују и подржавају клуб у свему овоме. Уздамо се у то да ће предстојећа сезона бити чак и успешнија од претходних, на челу са шефом стручног штаба Слободаном Бошканом и другим професионалцима и екипом. Надамо се да ћемо привући још више публике и да ћемо сви заједно славити и радовати се новим успесима. У име компаније и у лично име желим Војводини пуно трофеја", истакао је Савић.

На питање које име ће клуб носити у наредним сезонама Спасић је одговорио.

"Зваће се управо Војводина, без додатка у имену. Сматрамо да је Војводина велики бренд, као што је то и Енерготехника Јужна Бачка. На овај начин желимо да пружимо подршку и утичемо на то да клуб буде још јачи бренд".

Салатић се захвалио Драгољубу Збиљићу и Невену Савићу.

"Енерготехника Јужна Бачка је годинама уназад потврђивала својим деловањем да је у врху лествице друштвено-одговорних компанија. Била је све време уз клуб, од 2017, много је помогла да остваримо најбоље резултате на терену, али и организационо. Стварали смо не само у сениорској конкуренцији, него и у млађим категоријама. Наставићемо да правимо играче за наш клуб и за репрезентацију. У тој мисији наш нови генерални спонзор биће изузетно важна карика и енергија која ће се нас покретати. Сигурни смо да ће успешни дуго остати заједно", закључио је Салатић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести