ЈЕЗИВА ТРАГЕДИЈА Једна од НАЈЛЕПШИХ СПОРТИСТКИЊА Русије скочила са 16. спрата! Ево шта је био разлог да МЛАДА ОДБОЈКАШИЦА у 21. години себи ОДУЗМЕ ЖИВОТ (ФОТО)

Руска одбојкашица на песку, Арина Михајлина (21) извршила је самоубиство у Москви скочивши са 16. спрата и оставила је читаву земљу у шоку и неверици.
r
Фото: Printscreen/Instagram/ri_m____6101

Била је једна од најталентованијих одбојкашица на песку у Русији и имала је само 21 годину.

Била је увек ведра, насмејана, али очигледно је да је све то била само "шминка" онога што се дешавало у њеној души.

Како наводе руски медији, она је одузела себи живот после чудне препирке коју је имала са својим дечком, после чега се одселила од њега и одсела је у хостелу у Москви.

Од ње се многи опраштају на Инстаграму на фотографијама које је објављивала са тужним порукама да не могу да верују.

 

Како се такође наводи, она је била још жива када су лекари дошли на лице места после позива, али касније ипак одузела себи живот.

Тренер клуба Заречје - Одинтцово, Наталија Урјадова, која је радила са Михаљином, рекла је да је она извршила самоубиство због растанка од дечка.

- Да, то је било самоубиство због раскида са дечком. Арина је била љубазна, светла, весела, веома симпатична и пристојна особа. Имала је као спортиста далекосежне планове, није била навикнута на одустајање.

 

Њен тренер је љут и сматра да је грешка што је дошла само екипа Хитне помоћи, а не стручњаци за психичке проблеме. Она сматра да је ту била екипа психијатара, да би Арина још била жива.

- Раскинули су истог дана, на дан трагедије. Очигледно су разговарали и раскинули из неког разлога. Судећи по ономе што је прочитао или чуо у разговору, сматрао је потребним да позове хитну помоћ. Хитна помоћ је стигла на лице места док је Арина још била жива. Успели су да је пасу, сишла је доле и провела неко време у колима Хитне помоћ.

 

- Они су са њом причали као са људским бићем, дали јој чај и то је то, није се ништа страшно догодило. А била јој је потребна психолошка помоћ, било је немогуће оставити је у оваквом стању. Било је неопходно контактирати некога и сачекати компетентне стручњаке - сматра Урјадова, а преноси Газета.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести