Кадети ОК Војводина НС семе прваци Покрајине

Одбојкаши Војводине НС семе(на слици) у конкуренцији кадета постали су прваци покрајине.
ОСВ/Кадети ОК Војводина НС семе
Фото: ОСВ/Кадети ОК Војводина НС семе

Они су остварили исти успех као и њихови старији клупски другари, који су пре месец дана тријумфовали у јуниорском узрасту. Вошини кадети су у финалу, одиграном у Турији, били бољи од зрењанинског Пролетера 3:0. Бронза је припала екипи Стражилова из Сремских Карловаца, чији су се кадети први пут у историји клуба нашли на покрајинском финалном турниру. Овим успехом пласирали су се на државни шампионат, што је и био циљ ове сезоне. У борби за треће место савладали су Сомбор 3:1.

Војводина је добила највише индвидуалних признања: најбољи играч турнира је Јован Перовић, најбољи смечер Бранко Копитић и примач Данило Елезовић. Најбољи либеро је Марко Слокар из Стражилова, блокер Павле Перић из Сомбора, а дизач Огњен Шувачки из Пролетера.

Награде су уручили Неџад Османкач, председник Удружења одбојкашких тренера Војводине и члан председништва ОСВ, Бранко Мајкић, генерални секретар ОСВ, Слободан Субић, директор центра за спорт и туризам Општине Србобран, Коста Гајиновић и Будислав Медурић, технички организатори турнира и чланови управе ОК Младост из Турије и Синиша Антонић, делегат финалног турнира.

Фото: ОСВ/Кадети ОК Војводина НС семе
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести