Лига шампиона: Монпеље последња препрека Војводини

Да би остали на европској сцени, одбојкаши Војводине морају да победе Монпеље у последњем, шестом колу А групе Лиге шампиона.
Ф. Бакић/ Новосађани играју важну утакмицу у гостима
Фото: Ф. Бакић/ Новосађани играју важну утакмицу у гостима

Тај дуел је на програму сутра од 19 часова у Француској (пренос на Арена спорт 3 премијум), а у случају славља српски првак наставиће такмичење у четвртфиналу ЦЕВ купа.

Новосађани су јуче отпутовали у Монпеље, а то је екипа против које су уписали једини тријумф у најјачем европском клупском такмичењу. Управо ће се и са њом, која је забележила свих пет пораза, борити за треће место у групи које води у други ранг надметања на Старом континенту.

У сусрету у Спенсу, Војводина је победила француски тим 3:1. С обзиром на то какву су игру пружили изабраници Слободана Бошкана на крају првог и почетку другог дела сезоне, поготово у домаћем првенству, то им даје за право да се надају тријумфу.

– Тешко је претити Монпељеу на његовом терену, али треба да се боримо од првог до последњег поена. Очекујем да покажемо најбоље издање, а сигурна, борбена и добра игра може да донесе победу. Са таквом идејом и амбицијом треба да уђемо у овај дуел и да све време имамо такав однос – истакао је шеф стручног штаба Слободан Бошкан.    

К. Б.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести