Лига шампиона: Спремни за тешку и неизвесну утакмицу 

Одбојкаши Војводине и Монпељеа бориће се вечерас од 18 часова у великој сали Спенса за прву победу у Лиги шампиона ове сезоне (пренос на Арена спорт 1).
Дневник/Ф. Бакић/ Лазар Бајандић очекује неизвесну борбу
Фото: Дневник/Ф. Бакић/ Лазар Бајандић очекује неизвесну борбу

Обе екипе су у претходна два кола А групе доживеле поразе, с тим што је француска пружила јачи отпор Фридрихсхафену (2:3) и Јастржебском (3:1), док Новосађани нису узели ни сет.

Црвено–бели су у првој утакмици у Пољској приказали одличну игру, упркос поразу, али нажалост, исту нису поновили пред домаћом публиком у Спенсу пре две седмице. Шта више, одиграли су испод нивоа, тако да им је остао задатак да се одуже навијачима и да поправе утисак у последњем европском сусрету у у Новом Саду ове године.


Бесплатано у велику дворану

Навијачи Војводине моћи ће, као и увек, бесплатно да уђу у велику дворану Спенса како би подржали црвено–беле одбојкаше у Лиги шампиона. Утакмица почиње у 18 часова.


– Монпеље је квалитетна екипа, са неколико француских репрезентативаца и странаца, ту су три Бразилца и два Аргентинца. Пре две сезоне играо је полуфинале Цев купа и тројица играча из тог састава су и даље у тиму, тако да знају како се играју битне утакмице – истакао је примач сервиса Војводине Лазар Бајандић.

Српски првак је претходне седмице забележио половичан скор. Најпре је изгубио од Младог радника у првом дуелу полуфинала Купа Србије (1:3), да би потом савладао Црвену звезду у првенству (3:1) у ком је и даље на врху табеле. Монпеље је тренутно шести у француском шампионату од 14 клубова, а има шест победа и четири пораза. За викенд је лако савладао последњепласирану екипу Камбреја 3:0.

– Спремни смо за тешку и неизвесну утакмицу и игру поен за поен. Они као и ми имају два пораза и тражићемо наше шансе. Идемо, као и увек на победу и борићемо се до краја – рекао је Бајандић.

К. Бугарски

Група А

Војводина – Монпеље        (18)

Фридрихсх. – Јастржебски 1:3

1. Јастржебски

3

3

0

9:2

9

2. Фридрихсх.

3

2

1

7:5

5

3. Монпеље

2

0

2

3:6

1

4. Војводина

2

0

2

0:6

0

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести