In memoriam: Лука Милинковић (2004 - 2017)

Одбојкашки клуб Војводина НС семе на свом сајту објавио је In memoriam трагично преминулом младом играчу Луки Милинковићу.
ok vojvodina
Фото: Dnevnik.rs

Тринаестогодишњи талентовани Лука Милинковић, који је у новој сезони требало да понесе дрес млађих селекција Војводине НС семе, трагично је изгубио живот, утопивши се у суботу, 29.јула, на Брачу.

Лука Милинковић рођен је 1. марта 2004. године у Флоријанаполису, у Бразилу. Син је Новосађанке Јелене и познатог аргентинског одбојкаша Маркоса Милинковића. Живео је у главном граду покрајине. Гени су га врло брзо усмерили ка спорту, тренирао је најпре тенис, а прошле године кренуо је и дефинитивно очевим стопама, те је 6. августа 2016. потписао приступницу за Одбојкашки клуб Војводина НС семе. Била је то и његова прва регистрација. Како је био изузетно млад, а била му је потребна адекватна одбојкашка школа, почео је да тренира у Одбојкашком клубу Воша, са којим Војводина НС семе има сарадњу. Са Вошом је играо Градску пионирску лигу.

Овог лета био је учесник одбојкашког кампа у Бечеју, где је показао таленат. У новој сезони требало је да игра за пионирску селекцију Војводине НС семе. Датум, време и место сахране саопштиће породица.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести