Одбојкаши Новог Сада без важних бодова

Таково – Нови Сад Манекс 3:0 (25:23, 25:21, 25:17)
е
Фото: ОК Нови Сад

Прокоцкали су одбојкаши Новог Сада Манекса прилику да забележе важну победу која би им била велики искорак у борби за опстанак у Суперлиги. Доживели су убедљив пораз у 16. колу на гостовању у Горњем Милановцу, где им се Таково реванширало за неуспех у првом међусобном сусрету ове сезоне. Новосађани су тако забележили једанаести пораз у првенству, а имају пет победа што их и даље држи у доброј позицији када је реч о доњем делу табеле. Тим из Горњег Милановца, који им је један од конкурената у надметању за останак у елити, сада је место испод њих скором 4-12.

Највише шанси Нови Сад је имао у првом сету, када се равномерно борио са домаћином. После доста преокрета, плаво-бели су били у заостатку од два поена у завршници (22:20) да би потом изједначили на 23:23 и дошли у ситуацију да и окрену резултат у своју корист. До тога, међутим, није дошло, јер су уписали још једну грешку и тако погурали Таково до 1:0, а овим вођством домаћи су отворили пут ка убедљивом тријумфу.

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: Спортска хала Бреза, гледалаца: 200, судије: Јанковић (Ниш), Бићанин (Краљево).

ТАКОВО: Дустинац 7, Јестровић, Гавриловић, Стефановић, Терзић 8, Поломац 2, Петровић (либеро), Алексић 5, Јанковић (либеро), Брунет 15, Крстић 18, Ћосовић.

НОВИ САД: Брборић (либеро), Лагунџин 4, Војводић, Чубрило 1, Шарановић, Копитић 10, Пришић 3, Шаровић, Вујовић 7, Цвитковић, Савовски 6, Бошњак 7, Шкундрић (либеро).

К. Б.  

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести