Одбојкаши Новог Сада на турниру у Нижњем Новгороду: Спој лепог и корисног

У склопу припрема за нову сезону у Првој лиги одбојкаши Новог Сада добили су лепу прилику да се додатно уиграју на турниру у Нижњем Новгороду.
Odbojkasi Novog Sada2
Фото: Dnevnik.rs

Овај руски град побратим је са Новим Садом и уз плаво–белу екипу у посети је и градоначелник Милош Вучевић.

– Дошли смо са 13 играча, који ће овде одмерити снаге најпре у пријатељској утакмици са Нижњим Новгородом, а потом нас на турниру чекају дуели и са Казањом, Новгородом и Белогорјем – рекао је шеф стручног штаба Новог Сада Неџад Османкач, уз ког је са тимом и председник клуба Александар Пантић.

На турниру који организује град Нижњи Новгород поводом прославе 800. годишњице, плаво–бели који су саставили младу и квалитетну екипу, одиграће добре утакмице, које ће им бити додатни плус у раду за што бољи почетак сезоне. По завршетку турнира Новосађани ће остати још неколико дана да тренирају у овом граду.

– Захвални смо градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу, члану градског већа Огњену Цвјетићанину и председнику Војводине НС семе Драгољубу Збиљићу што су нам омогућили да отпутујемо и боравимо у Русији – поручио је Османкач.

Нови Сад је наставио блиску сарадњу са Војводином НС семе и из њених редова у плаво–бели дрес дошли су петорица јуниора, док је на другу страну отишао примач Никола Вујовић.        

К. Б.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести