Одбојкаши се припремају за СП: Квалитетне провере с Французима

Одбојкаши Србији данас путују Париз, где ће са Француском одиграти две утакмице у склопу припрема за Светско првенство у Бугарској и Италији. С обзиром на снагу француске репрезентације јасно је да нашим одбојкашима следе квалитетрне провере.
marko podrascanin
Фото: Марко Подрашчанин, фото: ФИВБ

Србија и Француска ће прву утакмицу, без присуства публике, играти у  31. августа у Паризу, а званичну 2. септембра у насељу Берси у Паризу.

Светско првенство одржава се од 9. до 30. септембра у Бугарској и Италији. Србија ће играти у Групи Ц у Барију са САД, Русијом, Аустралијом, Камеруном и Тунисом. Француска ће играти у Групи Б, у бугарском граду Русе, са Бразилом, Канадом, Холандијом, Кином и Египтом.

За утакмице са Француском селектор Никола Грбић рачуна на ове играче: Никола Јововић, Максим Буцуљевић и Иван Костић (техничари), Александар Атанасијевић, Дражен Лубурић и Душан Петковић (коректори), Никола Росић и Невен Мајсторовић (либера), Марко Подрашчанин, Срећко Лисинац, Петар Крсмановић и Александар Околић (блокери), Немања Петрић, Урош Ковачевић, Марко Ивовић и Милан Катић (примачи сервиса).

М. Р.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести