ОДБОЈКАШИ СРБИЈЕ СУТРА ПУТУЈУ У ТОКИО НА КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ОИ: С Турцима на отварању

Одбојкаши Србије, од 30. септембра до 8. октобра, играће у Токију у Б групи квалификација за Олимпијске игре 2024. године са Јапаном, Америком, Словенијом, Турском, Тунисом, Египтом и Финском. Сениори Србије сутра ће отпутовати у Токијо, где ће да наставе припреме до почетка турнира.
Odbojkasi Srbije
Фото: OSS

На списку путника селектора Игора Колаковића су – техничари Вук Тодоровић, Алекса Батак, коректори Александар Атанасијевић и Дражен Лубурић, либера Милорад Капур и Милош Крстески, блокери Марко Подрашчанин, Петар Крсмановић, Немања Машуловић и Александар Недељковић, примачи Урош Ковачевић, Марко Ивовић, Миран Kujunyi} и Павле Перић.

Примач националног тима Урош Ковачевић истакао је да екипа има довољно времана да се добро припреми и спремно дочека квалификационе дуеле.

– Пред нама су дани које морамо одлично да искористимо и да се уиграмо за мечеве који следе. Очекују нас веома јаки противници са искусним екипама. Први меч играмо са незгодним Турцима који увек могу да изненаде. Они су нам битна препрека и сигурно је то да ће нам бити много лакше ако их добијемо и победом почнемо квалификациони турнир – јасан је Ковачевић.

Наши репрезентативци ће 30. септембра играти против Турске од 6 часова (Спорт клуб).

В. Г.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести