Oдбојкаши Војводине данас дочекују Млади радник

У четвртом дуелу одбојкаша Војводине и Младог радника, у оквиру 15. кола Суперлиге, који се игра данас од 17.30 часова у малој сали Спенса, шампион важи за фаворита, али Пожаревљане никад не треба потцењивати.
с
Фото: Ф. Бакић

Новосађани су у првенству славили на гостовању (3:1), док је у полуфиналу Купа Србије била друга прича. Црвено-бели су одиграли лоше и изгубили су у Пожаревцу 1:3, али су дугоочекивани реванш пред својом публиком решили максималним резултатом за пласман у финале.

– До сада смо успешнији у међусобним сусретима, али Млади радник заиста има квалитетан тим и никада нам није лако с њим. Показао је да може да се надиграва на највишем нивоу и да је способан од почетка да направи притисак добром игром. Ми се спремамо максимално да остваримо нову победу, да наставимо успешан низ, како бисмо имали добар положај када дође плеј–оф. Наравно, позивамо навијаче да дођу да нас подрже – истакао је примач сервиса Војводине Жарко Убипарип.

Новосађани су у тријумфалном ритму, забележили су 12 победа заредом и све је усмерено ка томе да се настави истим путем.

– Млади радник је искусна екипа, с доста интернационалаца који знају да играју велике утакмице. Пожаревљани се највише ослањају на сервис, тако да ћемо се трудити да, пре свега, у том сегменту успоставимо контролу. Најважније је да ми будемо ти који диктирају ритам. Циљ је нова суперлигашка победа. Пошто смо завршили такмичење у Европи, сада смо се окренули мало јачем раду, јер играмо углавном једну утакмицу седмично. Наша је жеља да пробамо до краја лиге да останемо непоражени – рекао је тренер шампиона Дејан Вулићевић.

        К. Бугарски

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести