Одбојкаши Војводине дочекују Таково

Вратили су се одбојкаши Војводине на победнички колосек пошто су савладали Рибницу пре три дана у Новом Саду и учиниће све да почну низ успешних утакмица, па је тријумф над Таковом сценарио којем се надају у данашњем сусрету трећег кола Суперлиге у великој сали Спенса од 17 часова.
срб
Фото: Ф. Бакић

Новајлија у елитном рангу важи за аутсајдера у овом дуелу, али већ се показало у претходна два кола домаћег првенства да не мора ништа да значи то што је неко на папиру јачи. Осетила је то управо и Војводина на својој кожи, када је изгубила максималним резултатом у Крагујевцу, мада је Раднички свакако квалитетнији и далеко опаснији противник од екипе из Горњег Милановца.

– Ниједан тим не смемо да потценимо. Ова победа би нам значила јер нас после очекује важна утакмица, четвртфинале Купа Србије које играмо на домаћем терену у среду против суботичког Спартака – поручио је средњи блокер црвено-белих Стеван Симић.

Таково за сада није имало прилику да се радује у Суперлиги и у два дуела није узео ни сет.

– То је екипа које ће ове сезоне бити у доњем делу табеле. Милош Терзић, некадашњи репрезентативац и играч Црвене звезде је и највеће појачање, а имају и младог, перспективног дизача Поломца. Први пут се састајемо са Таковом и очекујем да одиграмо добро. Идемо на победу, наравно и биће то увертира за сусрет са Спартаком у Купу – јасан је шеф стручног штаба Новосађана Слободан Бошкан.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести