Одбојкаши Војводине на пријему код градоначелника Вучевића (фото)

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин и Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез примили су спортисте и стручни тим Одбојкашког клуба „Војводина НС семе“ који је освојио трећу узастопну титулу првака државе, победивши „Црвену звезду“ у Суперлиги Србије.
v
Фото: novisad.rs

„Чувамо добру традицију, „Војводина“ је 16. пут државни првак, клуб је стабилан, а играчи, којима су обезбеђени најбољи услови за тренирање, су сјајни. Сигуран сам да су управа и стручни штаб увелико у припремама за предстојећу сезону, пре свега за европске изазове. Могу да рачунају на подршку Града, који је један од њихових најозбиљнијих партнера у сваком сегменту. Они Новом Саду узвраћају на најлепши могући начин, доказујући да имају победнички менталитет. Прави су пример осталим спортским клубовима у Новом Саду, да када сте јединствени и негујете добру атмосферу, бољи су и резултати. У име Града и Новосађана од срца им честитам, нагласио је градоначелник Вучевић.

Председник Управног одбора Одбојкашког клуба „Војводина НС семе“ Драгољуб Збиљић рекао је да су добри односи са Градом и подршка јавности Новог Сада у многоме допринели успесима клуба.

„Успели смо да решимо горуће питање и да са свим нашим клинцима који су стасали, потпишемо вишегодишње уговоре, тако да имамо окосницу тима, генерацију коју смо стрпљиво чекали, истакао је Збиљић.

Фото: OK Vojvodina NS seme kod gradonacelnika Vucevica/F. Bakic

Овим поводом не би данас били у Градској кући да пре шест и по година градоначелник Вучевић није препознао да, упркос тешкоћама са којима се „Војводина“суочавала, ипак може да се врати на исправан пут, што смо као клуб и потврдили. Захвални смо му и трудићемо се да такво поверење и у будуће оправдамо, изјавио је потпредседник Управног одбора Владимир Шишка.

У име Покрајинске владе, честитке клубу упутио је Владимир Батез нагласивши да „Војводина“ има посебно значење за Нови Сад, јер је бренд српске одбојке.

Фото: OK Vojvodina NS seme kod gradonacelnika Vucevica/F. Bakic

„Надам се да ће се одбојка на велика врата појавити на Олимпијским играма у Токију. Већ за двадесетак дана у Новом Саду ће бити одржана Лига нација, турнир који се бодује за Олимпијске игре, а у гостима ће нам бити светске одбојкашке велесиле као што су Русија, Француска и Јапан. То може бити одскочна даска за ову генерацију војвођанских одбојкаша, поручио је Батез.

Фото: OK Vojvodina NS seme kod gradonacelnika Vucevica/F. Bakic

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести