Одбојкаши Војводине НС семе дочекују Ниш (18)

Три дана након европског изазова у осмини финала ЦЕВ Купа с пољском Решовијом, одбојкаши Војводине НС семе окрећу се обавезама у домаћем шампионату, данас дочекују Ниш.
Nikola Pekovic/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Либеро Никола Пековић у акцији

У првих неколико утакмица шампионата овај сусрет би био с предзнаком дербија, али су Нишлије у међувремену остале без неколико играча и спустиле се на седму позицију на табели, питање је да ли ће успети да је задрже или ће отићи још ниже.

Новосађани носе бреме фаворита,ритам утакмица среда-субота не би требало да их спута да одиграју још једну сигурну партију и освоје бодове који би их одржали на лидерској позицији. Добра игра с Пољацима оправдала је све оно што се очекивало од црвено-белих, а бодови с Нишлијама дошли би као десерт на представу о којој се још прича.

- Иако смо у првом делу сезоне у Нишу славили максималним резултатом, то не значи да је опуштање дозвољено. Морамо да

одиграмо максимално озбиљно од првог до последњег поена. Идемо на победу и на нова три бода – поручио је шеф стручног штаба Неyад Османкач.

Либеро Никола Пековић је подсетио да екипа у свакој утакмици иде на победу и даје свој максимум.

- Истина је да смо у јаком ритму, што не мења оно чему стремимо. Знамо ривала и знамо шта треба да урадимо да бисмо тријумфовали.У сваки мечу улазимо са највећим амбицијама, тако ће бити и овога пута, са максималном озбиљношћу ићи ћемо ка новом тријумфу  – казао је Пековић.

М. Р.

Субота

Суперлига (ж) – ПАНЧЕВО: Динамо – Визура (17), СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Срем – ТЕНТ (20).

Суперлига (м) – НОВИ САД: Војводина НС семе – Ниш (18), ПОЖАРЕВАЦ: Млади радник – Јединство (СП) (19).

Прва лига (ж) – БЕОГРАД: Рода – ФОК (19.30), НОВИ БАНОВЦИ: Омладинац – Уб (19), УЖИЦЕ: Јединство – Београд (19), ВРАЊЕ: Врање – Гимназијалац (18).

Прва лига (м) – КРУШЕВАЦ: Напредак - Железничар (17), ЛЕПОСАВИЋ: Косовска Митровица – ВГСК (14).

Прва Б лига (ж) – ИНЂИЈА: Инђија – Лесковац (15), НИШ: Миленијум – Краљ (16).

Прва Б лига (м) – СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Срем Итон – Топлички витезови (17), ЗАЈЕЧАР: Тимок – Лозница (17).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести